мебели за баня
Как да платите?
• наложен платеж
• банков превод
• на място в наш магазин

Идеи за обзавеждане на бани

Видеа с интересни хрумвания и предложения за декорация, обзавеждане и ранжировка на бани. Цветове и стилни комбинации, признати в цял свят.


Модерни тенденции 2013 г. (Някои дизайнерски решения)Цветни елементи и тенденции в мебелите за баня за 2013 г. Съчетание на обли и правоъгълни форми, висящи мебели, придаващи чувство за повече въздух и пространство в банята. Преобладаващи светли тонове (асоциация със свежест и чистота) и аксесоари като големи огледала и картини. Аксесоарите за баня придават уют и завършеност на помещението. Имайки предвид, че говорим за "студена зона" в къщата (поради облицовките от плочки, фаянс и т.н.), топлите детайлни елементи играят важна роля.


Идеи за обазавеждане на бани (За просторни и малки бани)Поглед към детайлите и изобретателността на хората с идеи. Рано или късно всеки осъзнава колко важно е банята да е обзаведена максимално удобно и пространството да е използвано максимално рационално. За по-големите помещения целите се постигат по-лесно. Там допълнителни аксесоари като големи огледала, картини и саксии с цветя са задължителни и придават уют и завършеност. По-малките бани изискват повече идейност. На помощ идват дребните цветни елементи, с които може да украсите и придадете разнообразие на иначе понатрупаната с мебели баня. Етажерки във вертикала, огледала-шкафове и ниши с рафтове са добри идеи, за заемане на пространството. Цветни орнаменти (като акценти) и контрастиращи тонове на плочките за баня придават свежест и оригиналност на всяка баня.


Оригинални идеи за бани (Как нещата да изглеждат по-добре?)Когато сме приключили с основното обзавеждане за баня, може да пристъпим към акцентите - нашите лични идеи как с детайлите да направим нещата още по-прекрасни. Добри идеи например са: изборът на цветни кърпи и аксесоари (в контрастиращи, ярки спрямо плочките тонове); поставяне на стъклени Бурканчета и съдове с морски елементи, камъчета или малки вази с цветя; Свещи и ароматни клечки; Помощни етажерки и стойки (като подвижни елементи) за съхранение на кърпи, козметика, тоалетни принадлежности; Кошнички с ароматни сапуни и/или ароматизирани декоративни елементи; Светна завеса за вана, светни подложки за баня и други. Изборът е голям, а най-хубавото е, че при лесно може да смените идеите за дизайн, ако съчетанието на "украсата" и мебелите за баня не Ви допадне от първия път.