мебели за баня
Как да платите?
• наложен платеж
• банков превод
• на място в наш магазин

За НОВА БАНЯ - мебели за баня

Продуктовата марка "НОВА БАНЯ", предлагащи богата гама мебели за баня на българския пазар е собственост на "ИВЕС 1" ЕООД. Фирмата е дългогодишен лидер в обзавеждане на бани, спа центрове, хотели и ресторанти, в изграждането на интериорни решения за бани и 3D проектиране.

Екипът е съставен от добре обучени тясно специализирани кадри, а мениджмънтът на компанията на компанията има 12 годишна практика зад гърба си.
Магазинът на "НОВА БАНЯ" е безспорен лидер в продажбата на мебели за баня, както и на: теракота, гранитогрес, фаянс, стъклокерамика, санитария, аксесоари за баня, вани, тангентори, джакузита, душ кабини, хидромасажни душ кабини и хидромасажни вани.
Компанията е единствен вносител и представител за България на собствена търговска марка хидромасажни душ кабини и тангенторни вани.

Мебели за баня, обзавеждане"НОВА БАНЯ" разполага с голям магазин - шоурум, в град Пловдив. Там може да разгледате десетки мостри на обзаведение бани, стотици (български и чуждестранни) плочки за баня, гранитогрес, Душ кабини (стандартни и нестандартни), мивки, вани и т.н. По желание на клиента се прави проект за бъдещата баня. Доставки извършваме бързо и навреме. За София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Казанлък, Смолян - доставката е безплатна.